Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith | Earcandy by Kristina

Earcandy by Kristina

Annons

Naughty Boy – La La La ft. Sam Smith

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8[/youtube]
Naughty Boys låt La La La kom från ingenstans och intog förstaplatsen bara så där bland de mest spelade låtarna på Spotify i England. Låten, som Sam Smith meverkar på, är en låt som gjorde mig lite förvirrad första gången jag hörde den. Det var svårt att bestämma sig för om jag tyckte om låten, men nu när jag har lyssnat på den några gånger är jag som fast vid den. Och för er som känner igen namnet Naughty Boy kan jag avslöja att han har sammarbetat med Emeli Sandé två gånger vilket resulterade i låtarna Wonder och Daddy!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats