My Man Music - Stooshe | Earcandy by Kristina

Earcandy by Kristina

Annons

My Man Music – Stooshe

Den supersköna tjejgruppen Stooshe (som jag skrivit om tidigare) har äntligen släppt sitt debutalbum London With the Lights On. På skivan finner vi deras tidigare singlar Black Heart, Slip och Love Me men också deras senaste singel My Man Music. Det är en riktigt härlig låt och med tanke på reaggeinfluenserna som präglar låten förstår jag varför de släpper den nu till sommaren. Klicka här för att hitta låten på Spotify!

Bara jag som blir sugen på att lära mig dansen?
“Step left, step right, pull your knees tight, do the butterfly to the side, to the side”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7w8QnRe0nEI[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats