Nu ska jag bli sambo | Earcandy by Kristina

Earcandy by Kristina

Annons

Nu ska jag bli sambo

Denna dag kan inte bli annat än toppen. Förutom att det är löning och strålande sol, har jag och min pojkvän fått veta att vi har fått en lägenhet till hösten. Som jag tidigare nämnt lämnar jag Stockholm för studier i Lund i slutet av augusti, och eftersom att han redan pluggar där tyckte vi att det var på tiden att flytta ihop. 

Så i augusti åker jag ner till Skåneland för att börja studera den 26:e. Vi har tillträde först den första september (vår 2 år och 10 månaders-dag), men i och med att min termin redan startat då ska vi se om det finns någon som helst möjlighet för oss att få flytta in en vecka tidigare! Åh, det ska verkligen bli så himla kul att få flytta ihop med världens finaste människa, och inreda lägenheten på vårt sätt. Den är 42 mstor, så det gäller att utnyttja varenda kvadratmillimeter till fullo.

Något som gjorde mig lite extra glad är att hyresvärden tillåter husdjur (så länge de inte stör). Jag har länge velat ha en liten katt, men det har inte funkat när jag bott hemma på grund av allergier osv. Men nu kanske min dröm kan bli uppfylld! Katter är dessutom ett perfekt djur att ha när man studerar eftersom att de inte kräver att man går ut med dem fem gånger per dag! Åh, vad jag längtar!
 

Så här ser planlösningen ut. Ser fram emot helgfrukostar på uteplatsen!
Ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats